Някой ако знае как да си намеря тези фарове на снимката да ме опъти моля.Това са рефлектори с лупи за късите светлини,ангелски очи за габарити.Китайски са и аз ги намерих много скъпи за произхода им.Светлите са 585 лв.,а тъмните 605(за комплект) което си е живо обиране.Според мен не трябва да надвишават 350лв(за комплект),защото един приятел си купи за Е-класата(модел 1998г.),от Елиенци,и за комплекта даде около 400 лв.А все пак това е мерцедес.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за преднирте фарове
Collapse
X
-
колега къде ги намери на тези цени ?
дай сайт или некво инфоHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
друг беше въпроса......Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Re: Помощ за преднирте фарове
Първоначално публикувано от bibulseНякой ако знае как да си намеря тези фарове на снимката да ме опъти моля.Това са рефлектори с лупи за късите светлини,ангелски очи за габарити.Китайски са и аз ги намерих много скъпи за произхода им.Светлите са 585 лв.,а тъмните 605(за комплект) което си е живо обиране.Според мен не трябва да надвишават 350лв(за комплект),защото един приятел си купи за Е-класата(модел 1998г.),от Елиенци,и за комплекта даде около 400 лв.А все пак това е мерцедес.
Само една регистрация в Ebay и си готов!
http://cgi.ebay.at/Scheinwerfer-Alfa-Ro ... dZViewItemТова, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
Comment